EN RO

Serviciile noastre

Despre noi

Cine suntem

Edge Round Design cu sediul social in localitatea Ploiesti, Strada Valeni Nr. 141, judetul Prahova este autorizata sa presteze servicii industriale  atat la punctele de lucru deschise cat si la terti.

 

Ce facem

Oferim clientilor nostri solutii complete de o calitate superioara in domeniile:

»  constructii navale;

»  constructii metalice;

»  control nedistructiv.

 

Orientarea spre calitate

Punem accent pe respectarea propriilor standarde de calitate prin disponibilitatea si competenta de a aduce permanent imbunatatiri. Prin pregatirea specifica si perfectionarea permanenta  a angajatilor nostri, tindem spre o imbunatatire continua a standardelor de calitate. Calitatea produselor si serviciilor capata o importanta progresiva, astfel incat, in anumite situatii, calitatea tinde sa primeze asupra pretului.

Edge Round Design este perceputa ca o organizatie unitara, functionala, capabila sa creeze si sa livreze produse si servicii de inalta calitate, in domeniul constructiilor navale si al controlului nedistructiv. Politica  in  domeniul  calitatii,  mediului  si  securitatii si sanatatii in munca este evaluata anual in cadrul analizelor efectuate de management si serveste totodata drept cadru pentru stabilirea de noi obiective.

Managementul Edge Round Design se angajeaza:

 

Leadership
Conducerea stabileste obiectivele clare privind viitorul organizatiei si creeaza un mediu in care toti lucratorii se pot implica total pentru realizarea acestor obiective.

 

De ce suntem partenerul potrivit

Increderea si loialitatea caracterizeaza cele mai solide relatii intre parteneri, iar noi ne angajam sa respectam aceste principii in ceea ce priveste cerintele partenerilor nostri. Construim relatiile pe principiul egalitatii si al respectului reciproc.

Suntem constienti ca organizatia noastra depinde de clientii nostri si din acest motiv este foarte important sa cunoastem si sa intelegem cerintele prezente si viitoare ale acestora.

Politica generala a Edge Round Design in domeniul calitatii, este orientata catre respectarea cerintelor clientilor si a standardelor de  referinta.

Prin calitatea serviciilor oferite de Edge Round Design clientilor sai, se urmareste satisfacerea si chiar depasirea asteptarilor acestora.

Lucratorii de la toate nivelurile organizatorice reprezinta elementul central al organizatiei noastre si implicarea lor totala permite ca abilitatile lor sa fie valorificate la maximum in beneficiul clientilor si al organizatiei. Educarea si instruirea tuturor lucratorilor este esentiala pentru imbunatatirea permanenta a propriilor activitati.

 

Flexibilitate

Prin varietatea serviciilor oferite, dam dovada de flexibilitate si posibilitatea de a raspunde cu rapiditate cerintelor partenerilor nostri. Suntem deschisi spre nou si orientati spre schimbare, cautand in permanenta noi tehnici de executie, ceea ce ne face sa fim cu un pas in fata concurentei. Imbunatatirea continua a serviciilor la cele mai inalte nivele de tehnologie este un principiu de baza al firmei Edge Round Design, ca urmare a importantei acestuia,  procesul de imbunatatire este coordonat de catre conducerea organizatiei.